Warzone: Paskutinės Verdansko valandos Renginio pradžios laikas ir išleidimo data

Warzonenaujas Caldera Pacific žemėlapis yra visai šalia, bet prieš įžengiant į naują erąWarzone, turime atsisveikinti su Verdansku artėjančiame renginyje „Paskutinės Verdansko valandos“.

Kad galėtume pasiruošti paskutinėms Verdansko valandoms, sudarėme viską, ką reikia žinoti, įskaitant pradžios laiką ir datą, kad tiksliai žinotumėte, kada pradėti.

Kada daroWarzonePaskutinės Verdansko renginio valandos?

Oficialus pradžios laikas ir dataWarzonePaskutinės Verdansko valandos yra Pirmadienis, 2021 m. gruodžio 6 d., 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 GMT .

Naujas grojaraščio atnaujinimas bus įdiegtas pirmiau minėtu laiku ir datą, kai tik gausite atnaujinimą, bus pasiekiamas naujas grojaraštis pavadinimu „Paskutinės Verdansko valandos“. Tiesiog pasirinkite grojaraštį ir užsukite atsisveikinti su Verdansku, kol Caldera atvyks vėliau šią savaitę.

Kada pasirodys NaujasisWarzoneŽemėlapio leidimas?

Už tai jau savasCall of Duty: Vanguard, ankstyva prieiga prie naujoWarzoneKalderos žemėlapis prasideda trečiadienį, gruodžio 8 d. Visas naujas žemėlapis bus išleistas po 24 valandų ketvirtadienį, gruodžio 9 d., tiems, kurie jo neturiCall of Duty: Vanguard.

Taip pat ir naujos atėjimasWarzonežemėlapis, pirmasis sezonasAvangardasprasidės ir gruodžio 8 d. Naujas Battle Pass, kelių žaidėjų žemėlapiai, ginklai, zombių turinys ir dar daugiau ateina su pirmuoju sezonuVangaurdas.



Warzonežaidėjai taip pat galės pakelti naujojo „Battle Pass“ lygį pirmame sezone kaip dalisAvangardasintegracija gruodžio 8 d. Norėdami gauti daugiau informacijos apieWarzoneRamiojo vandenyno irAvangardasPirmas sezonas, apsilankykite Pareigos šauksmasInterneto svetainė .