2021 m. „Steam“ žiemos išpardavimas pradžios laikas, išleidimo data ir atgalinis skaičiavimas

Prieš porą mėnesių negavote visų norimų „Steam Helovino“ išpardavimo pasiūlymų? Tada jums pasisekė, artėja dar vienas pasiūlymų turas, nes „Steam Winter Sale 2021“ jau visai šalia.

Steam yra gerai žinomas dėl savo pelningų išpardavimų kiekvieną sezoną, o žiemos išpardavimas paprastai yra vienas geriausių. Jei ilgai laukėte savo mėgstamų kompiuterinių pavadinimų, dabar gali būti pats metas pasilepinti. Nors parduodamų žaidimų asortimentas vis dar yra paslaptis, galite būti tikri, kad čia bus kažkas kiekvienam.

Taigi, tikimės, sutaupėte, nes iki kito didelio išpardavimo liko vos kelios dienos. Štai „Steam Winter Sale 2021“ išleidimo data, pradžios laikas ir oficialus atgalinis skaičiavimas.

Kada prasidės 2021 m. „Steam“ žiemos išpardavimas?

2021 m. „Steam“ žiemos išpardavimas prasidės Gruodžio 22 d., trečiadienis, 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 GMT .

Gerbėjai iš viso turės 2 savaites, kad su nuolaida galėtų pasiimti mėgstamų kompiuterių pavadinimų, nes išpardavimas baigsis trečiadienį, 2022 m. sausio 5 d.

Pasiūlymai bus keičiami kiekvieną dieną aukščiau nurodytu laiku, o kai kurie pasiūlymai galios ilgiau nei kiti. Taigi, jei matote norimą žaidimą su nuolaida, pasiimkite jį prieš pasibaigiant sandoriui.

Norėdami sužinoti tikslų Steam žiemos išpardavimo pradžios laiką jūsų regione, žr SteamDB svetainė tiesioginiam atgaliniam skaičiavimui.



Kada bus kitas „Steam“ išpardavimas po 2021 m. žiemos?

Nors oficialiai, anot jų, dar niekas nepaskelbta SteamDB , gerbėjai gali tikėtis, kad išpardavimas pagal mėnulio kalendorių vyks nuo ketvirtadienio, 2022 m. sausio 27 d., iki ketvirtadienio, 2022 m. vasario 3 d. .