„Sea of ​​Thieves“ neveikia ir atnaujina pataisų pastabas šiandien

Visiškai naujas atnaujinimas, skirtasVagių jūrabus įdiegta vėliau šiandien (rugsėjo 29 d.), bet, deja, bus trumpa serverio prastovos trukmė.

Kol laukiateVagių jūraKad serveriai vėl prisijungtų, kodėl gi nepatyrus visko, ką reikia žinoti apie naujausią naujinimą ir kada galite tikėtis, kad serveriai vėl pradės veikti.

Vagių jūraServeriai žemyn

Kaip minėta anksčiau, naujasVagių jūranaujinimas bus įdiegtas šiandien.

Žaidimo serveriai bus išjungti 2:00 PT / 5:00 ET / 10:00 BST, kad būtų galima įdiegti naują karštųjų pataisų naujinį. Kūrėjai nedetalizavo, kiek laiko serveriai neveiks, tačiau, remiantis ankstesniais atnaujinimais, greičiausiai tai truks apie valandą.

Po serverio prastovos žaidėjai bus raginami atsisiųsti ir įdiegti nedidelį pataisą, kad galėtų vėl žaisti.

Vagių jūraKarštųjų pataisų naujinimas ir pataisų pastabos

Rašymo metu nėra išsamių pastabų dėl pataisų rugsėjo 29 dVagių jūraatnaujinimas buvo bendrinamas. Tačiau pareigūnas Vagių jūraTwitter paskyra informavo žaidėjus, kad šiandieninis naujinimas yra tiesiog karštoji pataisa, skirta kelioms problemoms išspręsti.



Jei bus bendrinamos pataisos pastabos, atnaujinsime šį straipsnį. Tačiau šiuo metu vienintelis dalykas, kurį žinome apie naujausią naujinimą, yra tai, kad, pasak kūrėjų, reikia „taikyti karštąsias pataisas, kurios išsprendžia kai kurias neišspręstas problemas“.

Jie taip pat pareiškė, kad žaidėjai turėtų „atitinkamai suplanuoti savo keliones, nes prieš vėl išplaukdami bus įdiegtas atsisiuntimas!“.

Taigi atrodo, kad žaidėjai turės atsisiųsti nedidelį pataisą, kad galėtų sugrįžtiVagių jūra. Jei paaiškės daugiau informacijos apie šiandienos atnaujinimą, būtinai jums apie tai pranešime.