Naujas pasaulis ir serverio prastovos tvarkaraštis šiandien

Naujas pasaulisvėliau šiandien (lapkričio 23 d.) gaus visiškai naują naujinimą, bet, deja, visuose regionuose suges serveris.

NorsNaujas pasaulisserveriai neprisijungę prie priežiūros, galite peržiūrėti oficialias pataisų pastabas čia, šiame straipsnyje, taip pat laiką, per kurį serveriai vėl prisijungs.

Štai viskas, ką reikia žinoti apie lapkričio 23 dNaujas pasaulisatnaujinimas ir serverio prastovos.

Naujas pasaulisŠiandien neveikia serveriai (lapkričio 23 d.)

Pasak pareigūnoNaujas pasaulis„Twitter“ paskyra, visi serveriai bus atjungti toliau nurodytu laiku priežiūros darbams, 6:00 PT / 9:00 ET / 14:00 GMT .

Naujas pasaulis'sNumatoma, kad lapkričio 23 d. serverio prastovos truks 3 valandas, kad būtų įdiegtas visiškai naujas atnaujinimas. Per šį laiką vartotojai negalės žaisti. Nebent iškiltų kokių nors problemų,Naujas pasaulisserveriai turėtų būti vėl prijungti prie interneto adresu 9:00 PT / 12:00 ET / 17:00 GMT .

Per šį laiką bus įgyvendinami įvairūs klaidų pataisymai ir pakeitimai. Žaidėjai gali peržiūrėti oficialias pataisų pastabas žemiau, kad sužinotų, kam tiksliai skirta lapkričio 23 d. serverio priežiūra. Žaidėjams nereikėtų atsisiųsti naujos pataisos, nes pakeitimai turėtų būti įgyvendinti žaidimo serverio pusėje.

Naujas pasaulisPatch Notes

Žemiau rasite oficialias lapkričio 23 d. Naujojo pasaulio atnaujinimo pataisų pastabas. Šis pakeitimų sąrašas buvo paimtas tiesiai iš Naujas pasaulisforumo svetainė .

  • Rečiau pasitaiko atvejų, kai pasaulis akimirksniu praleidžia dienas į priekį
  • Ištaisyta klaida, kai dėl kai kurių perpildytų kovos situacijų žaidėjai atrodė sustingę, o kitos būsenos negalėjo būti perduotos vartotojui dėl per didelio pralaidumo.
  • Ištaisyta reta serverio gedimas