Monster Hunter World PS4 Beta dabar atvira visiems; Nereikia PlayStation Plus

Jei trokštate pasinaudoti beta versijaMonstrų medžiotojų pasaulis, bet jūs neturėjote galimybės išbandyti pirmojo išskirtinio „PlayStation Plus“ abonento, dabar pats laikas.

„Capcom“ ką tik atvėrė beta versijos užtvanką visiems P4 naudotojams, įskaitant tuos, kurie neturi „PlayStation Plus“, nepaisant to, kad bandomoji versija vykdoma tik prisijungus.

Turite kelias dienas mėgautis beta versija, nes ši sesija baigsis gruodžio 26 d. 9:00 PST (tai reiškia Noon EST, 17:00 GMT ir 18:00 CET).

Konstrukcija yra tokia pati, kaip ir pirmajai beta versijai, todėl, jei ją žaidėte, naujo atsisiųsti nereikia. Tai taip pat reiškia, kad turinys nepasikeitė.

Galimos trys skirtingos užduotys: viena pradedantiesiems prieš Didįjį Jagrą Senovės miške, viena tarpinė prieš Barrotą Wildspire Waste'e ir ekspertų lygio prieš Anjanathą, sugrįžusią Senovės miške. Visas tris galima žaisti solo arba keturių žaidėjų kooperacijoje, bet vis tiek turite būti prisijungę, net jei skrendate be sparnų.

Be to, turėsite prieigą prie naujos treniruočių zonos, kurioje galėsite išbandyti kiekvieną ginklą prieš įvairius taikinius.

Jei norite sužinoti daugiau apieMonstrų medžiotojų pasaulis, taip pat galite peržiūrėti naujausią ekrano kopijų paketą Apklausos išteklių valdymo biuro žmonės , filmuota medžiaga, kurioje matyti Nergigante medžioklė , mini priekabų serija , į priekaba prieš kelias dienas , daugiau ekrano kopijos, kuriose rodoma daugiau žaidimo aktualiausių NPC , ir mūsų trijų PS4 Pro grafikos režimų palyginimas .



Beje, mes taip pat neseniai sužinojo, kad žaidimui skirta PS4 Pro konsolė debiutinę savaitę Japonijoje pardavė 33 000 vienetų.

Monstrų medžiotojų pasaulisbus išleistas visame pasaulyje sausio 26 d., skirtas PS4 ir Xbox One, o asmeninio kompiuterio versija pasirodys vėliau.