Mario Golf: Super Rush – patvirtintas išleidimo laikas

Nintendo gerbėjai, pasiruoškite, nauja dalis įMario golfasateina serija.Mario Golf: Super Rush„Nintendo Switch“ pasirodys birželio 25 d.

Jei jums patinka mes, nekantraujate sužinoti apie artėjančius dalykusMario golfaspavadinimą, norėsite sužinoti tikslų išleidimo laiką.DualShockersšiek tiek pasidomėjote ir gavote atsakymą šiame straipsnyje.

Būtinai peržiūrėkite nuostabų anonsąSuper Rushžemiau, kuris pirmą kartą buvo parodytas „Nintendo Direct“ renginyje vasario mėn.

  • SUSIJĘS : 10 geriausių kelių žaidėjų žaidimų „Nintendo Switch“.

Mario Golf: Super Rush

Sukūrė Camelot Software Planning,Mario Golf: Super Rushbus šeštoji dalisMario golfasserija.

Gerbėjai negavo naujoMario golfastitulas nuo 2014 mPasaulinis turas, bet dabar Mario ir draugai sugrįžo. Tiems, kurie žaidė anksčiauMario golfasPranešama, kad žaidimai jausis panašiai, tačiau vis tiek turės daug naujų funkcijų.

Visų pirma, naujas „Speed ​​Golf“ režimas. Šis naujai pristatytas režimas leis žaidėjams žaisti golfą vienas prieš kitą lenktynėse, kad pamatytų, kas greičiausiai įveiks duobutę.

Mario Gold: Super Rushbus tiek vieno žaidėjo, tiek kelių žaidėjų režimai, o jau dabar galima iš anksto užsisakyti.



Išleidimo data ir laikas

ATNAUJINIMAS: el. laiške, gautame iš „Nintendo“, buvo patvirtinta, kad žaidimas bus paleistas „2021-06-25 00:00 LT“ – darant prielaidą, kad LT reiškia vietos laiku,Mario golfasturėtų nukristi vidurnaktį.

Ačiū už oficiali Nintendo svetainė , dabar žinome, kiek laikoMario Golf: Super Rushbus išleistas „Nintendo Switch“.

The Nintendo palaikymo puslapis teigia, kad nauji žaidimai išleidimo dieną bus pasiekiami tokiu laiku:

  • 14 val. GMT
  • 7:00 PT
  • 10:00 ET

Gerbėjai gali tikėtisMario Golf: Super Rushminėtu laiku atvykti birželio 25 d.

Visą informaciją iš „Nintendo“ galite perskaityti toliau:

  • Turinys paprastai bus pasiekiamas adresu 14:00 GMT (15:00 CET) išleidimo dieną.
    • Atkreipkite dėmesį: kai kurie trečiųjų šalių pavadinimai gali būti nepasiekiami iki 17:00 GMT (18:00 CET) žaidimo išleidimo datą.
  • Iš anksto užsakytas turinys bus pasiekiamas naktį prieš oficialų jo išleidimą.
  • Naujas skaitmeninis turinys paprastai pridedamas prie „Nintendo eShop“ kiekvieną ketvirtadienį.
  • Žaidimų DLC nepridedamas reguliariai. Jei turite klausimų apie konkretų DLC išleidimo laiką, patikrinkite konkretų žaidimo turinį (arba patikrinkite žaidimo leidėju).