Kaip žiūrėti naują Elden Ring žaidimą, atgalinį skaičiavimą, bosų prognozes

Iš programinės įrangos paskelbė lapkričio 3 d., kad jo labai lauktas JRPGEldeno žiedasŠią savaitę pristatoma visiškai nauja žaidimo demonstracija. Štai kada tai vyksta, kur galite jį žiūrėti ir ko tikėtis, ypač kalbant apie naujus bosus.

Eldeno žiedasnaujas žaidimo atskleidimo laikas, atgalinis skaičiavimas, kaip žiūrėti

Naujasis „Elden Ring“ žaidimo eigos atskleidimas įvyks lapkričio 4 d. 23:00 JST, ty 10:00 EST / 7:00 PST. Paspauskite čia skaičiuoti ir konvertuoti į kitas laiko juostas.

Naują žaidimo demonstraciją galėsite žiūrėti „YouTube“, toliau rasite įterptą nuorodą:

ELDEN RING – žaidimo peržiūra

Naujos viršininkų prognozės

labai tikėtina, kad FromSoftware parodys daugiau Į „Berserker“ šarvus panašus priešas matyti naujausiame anonse, matant, kad tai vienas bosas, kuris įsirėžė į visų protus.

Taip pat iš programinės įrangos nurodyta Tokijo žaidimų parodoje kaip atvirame pasaulyje yra didesni bosai, ir strategiškai naudingiau kovoti su jais jodinėjant arkliu-vaiduokliu. Matydami, kad anonse pamatėme milžinišką drakoną, greičiausiai pamatysime daugiau tos kovos. Norėdami parodyti boso mūšį ant žirgo.

Toliau turėtume pamatyti daugiau atvirojo pasaulio tyrinėjimo ir tai, kaip jis sklandžiai susietas su įvairiais požemiais. NaujaEldeno žiedasŽaidimo seka tikriausiai prasidės atvirame pasaulyje ir baigsis požemyje su vienu ar keliais viršininkais. Ir tai tikrai atrodys geriau nei tai nutekėjo vaizdo įrašas.

Eldeno žiedaspaleidžiama 2022 m. vasario 25 d. gavus nedidelį vėlavimą nuo sausio 21 d.Eldeno žiedasateina į PS4, PS5, asmeninius kompiuterius, „Xbox One“ ir „Xbox Series X/S“.