Pabėkite nuo Tarkovo serverių ir atnaujinkite pataisų pastabas šiandien

Visiškai naujasPabėgimas nuo Tarkovonaujinimas bus įdiegtas vėliau šiandien (spalio 31 d.), tačiau, pasak kūrėjų, serveris, deja, prastovos.

Jei norite sužinoti, ką atneš šiandienos atnaujinimas, štai viskas, ką reikia žinoti apie spalio 31 d.Pabėgimas nuo Tarkovonaujinimas, įskaitant serverio prastovos trukmę ir visas pataisų pastabas.

Pabėgimas nuo TarkovoServerio priežiūros tvarkaraštis

Pasak pareigūno „Battlestate“ žaidimai „Twitter“. sąskaita,Pabėgimas nuo Tarkovoserveriai bus atjungti nuo 1:00 PT / 4:00 ET / 8:00 GMT.

Kūrėjai atsiprašė dėl būtinų prastovų ir nurodė, kad diegimas užtruks maždaug 2 valandas, tačiau iškilus nesklandumams gali būti pratęstas.

Darant prielaidą, kad viskas vyksta pagal planą įdiegus šiandieninį naujinimą, gerbėjai turėtų galėti grįžti įPabėgimas nuo Tarkovo3:00 PT / 6:00 ET / 10:00 GMT.

Pabėgimas nuo TarkovoPatch Notes (spalio 31 d.)

Rašydami „Battlestate Games“ neatskleidė, kam tiksliai skirtas šiandieninis atnaujinimas. Laukiame pataisų ir išsamios informacijos spalio 31 dPabėgimas nuo TarkovoNetrukus bus atnaujintas, todėl nedelsdami patikrinkite dar kartą, nes mes atnaujinsime šį straipsnį su visomis pataisų pastabomis.



Gali būti, kad šiandienos naujinimas skirtas pašalinti reidų paieškos problemą, nes vakar buvo išleistas naujas kliento naujinimas, dėl kurio žaidėjams kilo problemų. „Battlestate“ paskelbė savo „Twitter“ paskyroje, kad žino apie reidų paieškos problemą ir stengiasi ją išspręsti.

Tačiau taip pat vyksta artėjantis Helovino renginysPabėgimas nuo Tarkovospalio 31 d., 23 val. MSK, šiandienos atnaujinimas taip pat gali būti skirtas žaidimo paruošimui paslaptingam įvykiui.

Kai bus atskleista daugiau informacijos, atnaujinsime šį straipsnį.