Atskleista Dragon Ball Super 76 skyriaus išleidimo data, laikas ir nutekėjimai

Dragon Ball Supergerbėjai nekantriai laukia oficialaus kito mangos skyriaus išleidimo. Na, čia yra viskas, ką reikia žinoti apie 76 skyriaus išleidimo tvarkaraštį.

Be jokios abejonės, tai puikus laikas Dragon Ball gerbėjams, nes Toei animacija neseniai paskelbė apie naują anime filmą pavadinimu„Dragon Ball Super: Super Hero“.Be to, manga vis dar tęsiasi, todėl taip pat galime tikėtis, kad anime serija grįš antrą sezoną.

Šiuo metu mangų serija yra „Granola, išgyvenusiųjų lankoje“, o Gokui ir Vedžitai viskas darosi vis sunkiau. Granolah darosi vis galingesnis, mūšyje nugalėdamas abu sajanus. Dabar visi nori pamatyti, kaip viskas pasisuks į priekį kitame skyriuje.

Kada pasirodys Dragon Ball Super 76 skyrius?

Išleidimo data

Dragon Ball Super76 skyrius planuojamas išleisti pirmadienį, 2021 m. rugsėjo 20 d.

Viz Media ir Manga Daugiau yra geriausios skaitmeninės platformos, leidžiančios skaityti visus DBS skyrius. Patogu yra tai, kad jei esate atnaujinę mangą, galite nemokamai perskaityti pirmuosius tris ir paskutinius tris skyrius abiejose platformose. Tačiau, jei ketinate pradėti naudotis DBS manga, jums reikės „Shonen Jump“ prenumerata „Viz“, kad atrakintumėte visus skyrius.

Išleidimo laikas

Gerbėjams Japonijoje – artėjantisDBSskyrių bus galima perskaityti 2021 m. rugsėjo 21 d. vidurnaktį JST (Japonijos standartiniu laiku). Tačiau išleidimo data tarptautiniams gerbėjams būtų rugsėjo 20 d. dėl laiko skirtumo.



Nepaisant to, čia tiksliai nurodyta, kada gausite 76 skyriaus anglišką versiją skirtingose ​​laiko juostose:

  • Ramiojo vandenyno laikas: 9:00 PDT
  • Centrinis laikas: 11:00 CDT
  • Rytų laikas: 12:00 PM EDT
  • Didžiosios Britanijos laikas: 17:00 BST

Dragon Ball Super 76 skyrius Spoileriai

Įdomu tai, kad spoileriai nes kitas skyrius jau išleistas prieš oficialiai išleidžiant. Kaip ir tikėtasi, 76 skyrius tęs mūšį tarp Granolah ir Vedžitos. Stulbina tai, kad Vedžitas praras „Ultra Ego“ formą, o Granolah ir toliau jame dominuos. Gokas, kuris stebėjo mūšį, stengsis padėti Vedžitai. Tačiau Vedžita jį uždarys ir paprašys Goko leisti tai padaryti vienam.