Dragon Ball Super 75 skyrius: išleidimo data, laikas, nutekėjimai ir kur skaityti

AnkstesnisDragon Ball SuperManga skyrius nudžiugino „Vegetos“ gerbėjus, o visa bendruomenė dabar laukia, kol pasirodys kitas skyrius. Štai ką mes žinome apie 75 skyriaus išleidimo grafiką.

Sajanų duetas pagaliau suprato tikrąją Granaloh galią, kai jis lengvai numušė Goką. Po to pamatėme, kaip Vedžita buvo priblokšta priešininko jėgos.

Tačiau mūšis tarp Sajanų princo ir Granolah tik prasideda. Ir mes galime pamatyti, kad Vedžita kelia rimtų problemų vieninteliam išgyvenusiam javų rasės 75 skyriuje.

Kada pasirodys Dragon Ball Super 75 skyrius?

Išleidimo data

Dragon Ball SuperSkyrius išleidžiamas pagal mėnesio grafiką, o patvirtinta, kad 75 skyrius pasirodys antradienį, 2021 m. rugpjūčio 18 d.

Viz Media yra platforma, kurioje galite skaityti DBS mangą. Įdomu tai, kad skaitmeninė platforma suteikia jums pirmuosius tris ir paskutinius tris skyrius nemokamai. Tačiau norint atrakinti likusius skyrius, jums reikia „Shonen Jump“ prenumeratos. Neskaitant to, Manga Daugiau taip pat leidžia nemokamai skaityti naujausią skyrių.

Išleidimo laikas

KitasDBSSkyrius bus išleistas tiksliai 2021 m. rugpjūčio 18 d. vidurnaktį JST (Japonijos standartiniu laiku). Tačiau vertimas į anglų kalbą pasirodys po kelių valandų, todėl tarptautiniai gerbėjai turėtų būti pasiruošę palaukti šiek tiek ilgiau.

Jei aukščiau nurodytas laikas išlieka teisingas, štai kada gausite 75 skyriaus anglišką versiją Viz:



  • Ramiojo vandenyno laikas: 9:00 PDT
  • Centrinis laikas: 11:00 CDT
  • Rytų laikas: 12:00 PM EDT
  • Didžiosios Britanijos laikas: 17:00 BST

Dragon Ball Super 75 skyriaus nutekėjimai

Laimei, spoileriai dėlDragon Ball Super75 skyrius jau išleistas, kad galėtų mėgautis visi. Įdomu tai, kad pamatysime, kaip veikia nauja Vedžitos forma; jis panaudos šią naują galią, kad priblokštų Granolah. Pagal gerbėjų vertimą iš neapdorotų nuskaitymų, nauja Vegeta forma vadinamaMega instinktas; tačiau geriausia jį vartoti su žiupsneliu druskos, kol pasirodys oficialus vertimas į anglų kalbą.

Remiantis nutekėjusiais duomenimis, Vedžita dominuos Granolah, griebdama jo apykaklę ir pavers javanietį tokį, koks iš tikrųjų atrodo tikroji galia.