Detektyvas jau miręs 5 serija: išleidimo data, laikas ir kaip žiūrėti

Po ilgo laukimo 'Detektyvas jau miręsPagaliau premjera įvyko 2021 m. liepos 4 d. Pirmąsias keturias naujojo anime serijos serijas jau gali žiūrėti gerbėjai, o dabar visi nekantriai laukia 5-osios serijos.

Detektyvas jau miręsyra japonų lengvųjų romanų serija. Romanas tapo toks populiarus, kad 2020 m. gegužę žurnalas Monthly Comic Alive išleido serijos manga adaptaciją. Po lengvo romano ir mangų serialo sėkmės ENGI nusprendė gerbėjus palaiminti anime adaptacija.

Kada pasirodys detektyvas jau miręs, 5 serija?

Išleidimo data

Rašydami šį straipsnį,Detektyvas jau miręs5 serija planuojama išleisti sekmadienį, 2021 m. rugpjūčio 1 d.

Ankstesnius ir būsimus naujos anime serijos epizodus galite žiūrėti Funimacija . Jei užsiprenumeravote srautinio perdavimo paslaugą, 5 seriją galite žiūrėti rugpjūčio 1 d., o jei norite žiūrėti seriją nemokamai, turėsite palaukti iki rugpjūčio 8 d.

Be to, „The Detective is Already Dead“ galite žiūrėti oficialioje Muse Asia Youtube Kanalas.

Išleidimo laikas

5 seriją bus galima žiūrėti 21.30 val. JST (Japonijos standartiniu laiku), laikantis įprasto serialo išleidimo grafiko. Tačiau išleidimo laikas skirsis priklausomai nuo jūsų regiono.

Bet kokiu atveju, štai būsimos serijos išleidimo laikas skirtingoms laiko juostoms:



  • 5:30 PST (Ramiojo vandenyno laikas)
  • 7:30 CDT (Centriniu laiku)
  • 8:30 EDT (Rytų laikas)
  • 13:30 BST (Britanijos laiku)
  • 14:30 CEST (Europos laiku)
  • 22:30 AEST (Australijos laiku)

Atminkite, kad aukščiau pateiktas 5 serijos išleidimo grafikas buvo patvirtintas „Funimation“, tačiau jis vis tiek gali keistis. Nepaisant to, nesijaudinkite, nes mes tikrai atnaujinsime šį įrašą, jei netikėtai vėluos kitos serijos išleidimas.

Koks yra detektyvo jau mirusio siužetas?

Anime serija seka Kimihiko Kimizukos kelionę, kuri visada patenka į nerimą keliančias situacijas. Tačiau jo gyvenimas pakrypsta nauja linkme, kai jis sutinka Siestą, genialų detektyvą.

Kimizuka tampa Siestos padėjėju ir lydi ją daugybėje pavojingų nuotykių. Galiausiai Kimizuka grįžta į savo seną gyvenimą,„Žinant, nuotykis turi baigtis. Juk detektyvas jau miręs“.Tačiau Kimizuka niekada nežinojo, kad praeities vaiduokliai jį vis dar persekios.