Destiny 2 naujinimas 3.2.1.3 – pataisų pastabos, serverio priežiūros tvarkaraštis

2 likimasyra paruošta šiandien gauti naują karštųjų pataisų naujinį ir suplanuotą priežiūrą.

Pastaruoju metu žaidimui sekasi gana gerai, o neseniai atnaujinus kritikų pripažintam titului buvo pridėtas visiškai naujas sezonas. Taip pat prieš kelias dienas sulaukėme kasmetinio herojų saulėgrįžos renginio, suteikiančio žaidėjams galimybę gauti daugybę apdovanojimų.

  • DAUGIAU: Ataskaita: kuriami du „Dragon“ žaidimai, skirti „Xbox“ – vienas MMO ir kiti panašūs į likimą

Bungie paskelbė, kad kitą2 likimasAtnaujinimas, karštoji pataisa 3.2.1.3 bus išleista šiandien. Štai viskas, ką reikia žinoti apie tai.

Kada išleidžiamas Destiny 2 naujinimas 3.2.1.3?

2 likimasNumatyta, kad 3.2.1.3 naujinimas bus išleistas šiandien, 2021 m. liepos 29 d. Taip pat yra serverio prastovos, kuri turi įvykti kartu su atnaujinimu.

Destiny 2 naujinimas 3.2.1.3 Serverio prastovos laikas – tvarkaraštis

Šį kartą prastovos truks neilgai, be to, ji gana maža.

  • 9:00 PDT (1600 UTC): prasideda techninė priežiūra.
  • 9:45 PDT (1645 UTC): Destiny 2 bus atjungtas ir žaidėjai bus pašalinti iš veiklos.
  • 10:00 PDT (1700 UTC): žaidėjai galės vėl prisijungti prie Destiny 2.
  • 11:00 PDT (1800 UTC): Tikimasi, kad „Destiny 2“ techninė priežiūra bus baigta.

Destiny 2 naujinimas 3.2.1.3 – pataisų pastabos

Čia yra atnaujinimo pataisų pastabos.

GAMBITAS
bendras
Ištaisyta problema, kai Ludomaniacal emblemos detalėse nebuvo tinkamų įsigijimo veiksmų.



RAIDAI
Stiklo skliautas
Pašalinti ginklo lašai iš Master Vault of Glass susiduria su grobimų telkiniais.
Žaidėjai garantuotai gaus į statistiką orientuotus šarvus iš Master sunkumų.
„Master Vault of Glass“ grobstymo blokai buvo atskirti nuo įprastų.
Dabar abu gali būti apiplėšti atskirai kiekvieną savaitę.
Drops bus tik Pinnacle Power nuo pirmos savaitės kiekvieno susitikimo.
Pavyzdžiui, jei pirmiausia užbaigsite „Oracles“ įprastu sudėtingumu, jis apdovanos „Pinnacle“. Jei vėliau tą savaitę užbaigsite „Oracles on Master“ sudėtingumo lygį, jis apdovanos į statistiką orientuotus šarvus, bet ne „Pinnacle Power“.
Užbaigus bet kurį susitikimą dar kartą, bus apdovanotas užkariavimo grobis ir meistriškumo medžiaga.

ŠARVAI IR GEBĖJIMAI
bendras
Ištaisyta problema, kai kai kurie „Stasis“ finišavę žaidėjai šiek tiek uždelsė ginklo parengtį, palyginti su ne „Stasis“ klasės finišuotojais.
Ištaisyta problema, dėl kurios „Boots of the Emperor's Agent“ tinkamai nerodė šešėlių.

BENDROJI
Mes daug sakome bendrai, tiesa?
Ištaisyta problema, kai Ghoyster Shell tam tikroje aplinkoje gali išskraidinti siaubingai mirusius vyzdžius.
Mes vis dar atsigauname nuo šios problemos ir atsiprašome visų, kurie gali sapnuoti košmarus.