„Demonų žudikas“ 2 sezonas, 1 serija, išleidimo data, laikas ir kur žiūrėti

2 sezonas DEmonas Slayerisjau beveik čia, o gerbėjai iš viso pasaulio stebisi, kada galės žiūrėti 1 naujojo sezono seriją. Na, čia yra viskas, ką reikia žinoti apie būsimo epizodo išleidimo tvarkaraštį.

Demonų žudikasŠiuo metu yra vienas populiariausių japonų anime serialų. 2019 m. „Ufotable“ įvyko pirmojo anime adaptacijos sezono premjera, po kurio sekė filmo „Mugen Train“ tęsinys.

Milijonai anime gerbėjų visame pasaulyje mėgsta anime dėl neįtikėtinai geros animacijos ir fantastiškų kovų sekų. Taigi, nieko keisto, kad visi nekantriai laukia antrojo sezono pasirodymo.

„Demon Slayer“ 2 sezonas prasideda Mugen Train Arc

Iš pradžių buvo pranešimų, kad 2 sezonas prasidės pramogų rajono arka spalio mėnesį. Tačiau studija praėjusį mėnesį patvirtino, kad antras sezonas taip pat būtų rodomasMugeno traukinyslanko, ir tai užtruks pirmąsias septynias sezono serijas. Taigi, gerbėjai turės palaukti iki gruodžio, kad galėtų žiūrėtiPramogų rajonas Arc.

Kada pasirodys „Demonų žudikas“ 2 sezonas, 1 serija?

Išleidimo data

Rašydami šį įrašą,Demonų žudikas2 sezonas 1 serija,„Flame Hashira, Rengoku Kyojuro“,planuojama išleisti sekmadienį, 2021 m. spalio 10 d.

Galite pagauti epizodą Crunchyroll ir Funimacija . Žinoma, aukščiausios kokybės prenumeratoriai epizodą gaus spalio 10 d.; tačiau nemokami vartotojai kitą savaitgalį galės žiūrėti 1 seriją. Taigi, jei norite žiūrėti premjerinį epizodą, kai tik jis pasirodys, geriausia prenumeruoti.



https://twitter.com/animetv_jp/status/1445101415865540610

Išleidimo laikas

Crunchyroll oficialiai patvirtino savo svetainėje, kad 1 serijaDemonų žudikas2 sezoną bus galima žiūrėti spalio 10 d. 8:45 PDT (Ramiojo vandenyno laikas).

Atminkite, kad tai simulcast leidimas, todėl išleidimo laikas gali skirtis priklausomai nuo jūsų regiono. Bet kokiu atveju, kad jums būtų lengviau sekti seriją, čia nurodytas tikslus šių regionų išleidimo laikas:

  • Ramiojo vandenyno laikas: 8:45 PT
  • Centrinis laikas: 10:45 CT
  • Rytų laikas: 11:45 ET
  • Didžiosios Britanijos laikas: 16:45 BST
  • Indijos laikas: 21:15 EST

Įdomu tai, kad laidos kūrėjai patvirtino, kad pirmojoje 2 sezono serijoje bus įvykių, kurių nebuvoMugeno traukinysfilmas. Taigi, jūs turite rimtą priežastį žiūrėti epizodą, net jei esate susipažinę su istorijos lanku per anime filmą.