Atskleista Chucky 5 serijos išleidimo data, laikas ir peržiūra

5 serijaChuckyTV laida artėja prie oficialaus išleidimo, o štai viskas, ką reikia žinoti apie būsimo epizodo išleidimo tvarkaraštį.

Po 2017 mChucky kultasfilme, monstriška lėlė grįžta persekioti Hackensack miestelį. Pirmosiomis serijomis Chucky sugebėjo manipuliuoti Jake'u Wheeleriu. Po nuolatinių patyčių Džeikas buvo pasiruošęs nužudyti Leksį; tačiau tai buvo Chucky, kuris norėjo atlikti nešvarų darbą. Laimei, Džeikas grįžta į protą, kai suprato, kad jis nėra žudikas.

Galiausiai Lexy ir Džeikas susivienija, kad atsikratytųChucky, ir įdomu, kad Devonas apie lėlę sužino pats. Dabar visi nori sužinoti, kaip šie trys vaikai laimės kovą su antgamtine lėle žudike.

Kada pasirodys Chucky 5 serija?

Išleidimo data

5 serijaChuckyplanuojama pasirodyti antradienį, 2021 m. lapkričio 9 d.

Laida yra išskirtinė „USA Network“ ir „Syfy“, todėl įsitikinkite, kad turite šiuos kanalus savo kabelių plane. Taip pat galite žiūrėti visus laidos epizodus oficialioje „Syfy“ svetainėje Interneto svetainė prisijungę prie savo kabelinio tinklo.

Išleidimo laikas

Naujos serijosChucky„Syfy“ ir „USA Network“ rodomas 22 val. EDT (Eastern Timing). Tačiau, žinoma, išleidimo laikas skirsis priklausomai nuo jūsų laiko juostos. Bet kokiu atveju, čia yra tikslus 5 serijos laikas šiems regionams:



  • Ramiojo vandenyno laikas: 19 val. PDT
  • Centrinis laikas: 21:00 CST
  • Rytų laikas: 22:00 EDT
  • Britanijos laikas: 3:00 BST

Chucky 5 serijos peržiūra

Pagal oficialų santrauką sekantisChuckyepizodas pavadintas„Maži melai“.Epizodas prasidės Devonui, Jake'ui ir Lexy manymu, kad jie atsikratėChucky. Tačiau Lexy sužinos, kad jos tėvas padovanojo seseriai lėlę, kuri atrodo panaši įChucky. Be to, galime pamatyti keletą sąjungininkų ir priešųChucky'spraeityje pasirodęs 5 serijoje.