Atskleista Chucky 4 serijos išleidimo data, laikas ir peržiūra

4 serijaChuckyartėja prie oficialaus išleidimo Syfy kanale, ir čia yra viskas, ką reikia žinoti apie būsimo epizodo išleidimo tvarkaraštį.

Sukūrė Don Mancini,ChuckySerialas yra 2017 m. tęsinysChucky kultasfilmas. Spektaklio premjera įvyko spalio 12 d., ir ji akimirksniu patraukė visų, susipažinusių su franšize, dėmesį.

Toliau seka televizijos laidaChuckyįvykdęs žiaurias žmogžudystes Hackensack mieste. Be siaubingos lėlės, serialas taip pat sutelkia dėmesį į tamsiąją visuomenės pusę, išryškindamas tokius prakeiksmus kaip smurtas šeimoje, patyčios ir daug daugiau.

Kada pasirodys Chucky 4 serija?

Išleidimo data

Rašydami šį įrašą, 4 serijaChuckyplanuojama pasirodyti antradienį, 2021 m. lapkričio 2 d.

Galite žiūrėti ankstesnes ir būsimas serijasChucky„Syfy“ ir „USA“ tinkle. Laidą taip pat galite žiūrėti oficialioje svetainėje Interneto svetainė iš Syfy. Tačiau norėdami pasiekti visas serijas, turėsite prisijungti prie savo televizijos paslaugų teikėjo.

Išleidimo laikas

Kitas epizodasChuckybus rodomas Syfy ir USA tinkle 22 val. EDT (Eastern Timing). Tačiau išleidimo laikas gali skirtis priklausomai nuo jūsų regiono. Taigi, norėdami nepraleisti būsimos serijos, pateikiame skirtingų laiko juostų išleidimo laiką:



  • Ramiojo vandenyno laikas: 19 val. PDT
  • Centrinis laikas: 21:00 CST
  • Rytų laikas: 22:00 EDT
  • Britanijos laikas: 3:00 BST

Chucky 4 serijos santrauka

Įdomu, kad kitąChuckyEpizodas pavadintas „Tiesiog paleisk“ ir pasirinks ten, kur baigėsi ankstesnė serija. Taigi, mes sužinosime, ar Lexy išgyvens Chucky siaubą, ar ne. Be to, kol kiti galvoja, kad Chucky mirė, Džeikas žino, kad viskas dar nesibaigė, o jei lėlė vis dar gyva, niekas aplink juos tikrai nėra saugus. Taigi, Džeikas ir Devonas susivienija su tam tikru žmogumi, kad perimtų situaciją.