Atskleista „Boruto“ 226 serijos išleidimo data, laikas ir peržiūra

Borutogerbėjai nekantriai laukia 226 serijos pasirodymo šią savaitę; Na, čia yra viskas, ką galime surinkti būsimos serijos išleidimo tvarkaraštyje ir peržiūroje.

Šie metai buvo puikūsNarutogerbėjų, daugiausia dėl to, kad pamatėme naują Naruto formą prieš Jireną. Taip pat su Kurama dingo,Narutonebėra pats stipriausias gyvas shinobis, todėl anime dabar daugiau dėmesio skiriama kitai kartai.

Keletas paskutiniųBorutoepizodai buvo skirti Čunino egzaminams, o konkursas dar nesibaigė. Taigi, gerbėjai nekantrauja sužinoti, kokie įvykiai klostysis būsimame epizode.

Kada pasirodys „Boruto“ 226 serija?

226 serijaBoruto: Naruto Next Generations visame pasaulyje planuojama išleisti sekmadienį, 2021 m. lapkričio 28 d.

Visi epizodaiBorutogalima žiūrėti Crunchyroll . „Premium“ prenumeratoriai gauna naujus epizodus, kai tik jie bus išleisti Japonijoje. Tačiau nemokami vartotojai turi palaukti dar vieną savaitę, kad galėtų pasiekti naujausią seriją.

„Crunchyroll“ atnaujins biblioteką 226 serija 1 val. PST (Ramiojo vandenyno laikas), tačiau išleidimo laikas skirsis atsižvelgiant į jūsų laiko juostą. Bet kokiu atveju, jei aukščiau pateiktas tvarkaraštis nesikeis, štai kada galite tikėtis, kad kita serija pasieks jūsų regioną:

  • Ramiojo vandenyno laikas: 1:00 PDT
  • Centrinis laikas: 3:00 CDT
  • Rytų laikas: 4:00 EDT
  • Didžiosios Britanijos laikas: 10:00 BST
  • Europos laiku: 11:00 CEST
  • Australijos laikas: 19:00 AEST

„Boruto“ 226 serijos peržiūra

Remiantis oficialia peržiūra, kitąBorutoepizodas pavadintas„Samurajus prieš mokslą“.Epizodas bus skirtas kovai tarp Denki ir Tsubaki.



Denki išbandys Tsubaki kardo įgūdžius naudodamas savo mokslinius įrankius, tačiau jis žino, kad nugalėti priešininką bus sunku. Nepaisant to, Denki yra pasiryžęs šioje kovoje atiduoti visas savo jėgas ir yra pasirengęs bet kokiai atakai. Tuo tarpu Boruto ir kiti stebės rungtynes, galvodami, kas laimės.