Atskleista „Boruto“ 225 serijos išleidimo data, laikas ir peržiūra

Paskutinėje serijojeBoruto, matėme, kaip Iwabe ir Wasabi kovojo vienas su kitu antrajame paskutinio Chunino egzaminų etapo mūšyje. Žinoma, gerbėjams įdomu, kas bus kiti dalyviaiBoruto225 serija.

Surinkome viską, ką reikia žinoti apie būsimą laidos epizodą, įskaitant išleidimo datą, išleidimo laiką ir santrauką. Taigi skaitykite toliau!

Kada pasirodys „Boruto“ 225 serija?

Išleidimo data

225 serijos išleidimo dataBoruto: Naruto Next Generationsyra sekmadienis, 2021 m. lapkričio 21 d.

Borutogerbėjai gali žiūrėti tiek naujus, tiek senus laidos epizodus per „Crunchyroll“. Tačiau reikia pažymėti, kad „Crunchyroll“ pateikia naujus epizodus iškart po oficialios transliacijos Japonijoje ir tiems, kurie turi mokamą prenumeratą. Jei planuojate žiūrėtiBorutonemokamai, turėsite palaukti savaitę, kol epizodas taps pasiekiamas po oficialaus išleidimo.

Išleidimo laikas

Tie, kurie planuoja žiūrėtiBoruto225 serija „Crunchyroll“ iš Ramiojo vandenyno laiko juostos, laidą galima transliuoti 1 val. PDT (Ramiojo vandenyno laikas).

Tačiau 225 serijos išleidimo laikas gali skirtis priklausomai nuo regiono, kuriame gyvenate, todėl jūsų patogumui sudarėme skirtingų laiko juostų laiką:

  • Ramiojo vandenyno laikas – 1:00 val. PST
  • Centrinis laikas: 3:00 CST
  • Rytų laikas: 4:00 EST
  • Didžiosios Britanijos laikas: 10:00 BST
  • Europos laiku: 11:00 CEST
  • Australijos laikas: 19:00 AEST

Jei pirmiau minėtas išleidimo tvarkaraštis bus pakeistas, mes atitinkamai atnaujinsime straipsnį.



Boruto 225 serijos peržiūra

Pagal oficialų santraukąBoruto: Naruto Next Generations225 serija pasiekiama Tokijo televizija svetainėje, du geriausi draugai kovos vienas prieš kitą.

Epizode pavadinimu „Showdown Between Best Friends“ bus rodomas kitas Chou-Chou ir Sarada mačas. Kadangi galutiniai Chunino egzaminai yra pagrįsti tikromis varžovų kovomis, šie du draugai turi pasiruošti draugiškai kovai.

Anonse matome mūšio areną, pripildytą publikos narių ir kitų genijų. Šiame epizode pamatysime Shinki ir jo draugus, atvykusius iš Hidden Sand Village, kartu su Kawaki, kurį pakvietė Septintasis Hokage.

Tuo tarpu Sarada ir Chou-Chou įsipareigoja kovoti su šiuo kovotoju kaip tikras ir atiduoti visas savo jėgas. Su dviem galingais geninais vienas prieš kitą,Borutogerbėjai galės stebėti vieną iš geriausių kovų. Šiuo metu sunku nuspėti, kas laimės rungtynes ​​ir taps Chuninu. Taigi, teks palaukti, kol bus išleistas epizodas.