Amphibia 3 sezonas, 2 serija, išleidimo data, laikas ir kur žiūrėti

Po ilgos pertraukos,Amfibijapagaliau grįžta į mūsų ekranus su 3 sezonu. Pirmoji serialo serija jau buvo rodoma per „Disney“ kanalą, o dabar gerbėjų laukia 2 dalis.

Amfibijayra garsus amerikiečių animacinis serialas, kurį sukūrė Mattas Braly. „Disney Channel“ pirmasis serialo sezonas pristatė 2019 m., o antrasis – 2020 m. Abu sezonusAmfibijabuvo neįtikėtinai sėkmingi ir patraukė milijonus žiūrovų, ir dėl tos pačios priežasties studija atnaujino laidą dar vienam sezonui.

1 serija trečiojo sezono buvo tituluotas„Naujas normalus“,ir jame buvo pavaizduoti Plantarai, bandantys prisitaikyti prie naujos ir keistos Žemės aplinkos. Visiems patiko ypatingos trukmės serija, o dabar gerbėjai nekantriai laukia oficialaus 2 epizodo išleidimo.

Kada pasirodys Amphibia 3 sezonas 2 serija?

Išleidimo data

2 serija išAmfibijaPlanuojama, kad 3 sezonas „Disney“ kanale bus rodomas šią savaitę, šeštadienį, 2021 m. spalio 9 d.

Pasak laidų vedėjų, būsimame epizode bus du skirtingi segmentai, pavadinti „Šok iki kritimo“ ir „Posūkio taškas“. Kaip įprasta, epizodą galite stebėti tiesiogiai „Disney“ kanale arba transliuoti jį vėliau „Disney Now“. . Pirmieji du serialo sezonai taip pat pasiekiami „Disney Plus“. , bet sunku pasakyti, kada srautinio perdavimo platforma gaus naujausią sezoną.

Išleidimo laikas

Atsižvelgiant į premjeros epizodo eterio laiką, galima drąsiai teigti, kad „Disney Channel“ 2 serijos premjerą parodys 9:30 EST (Rytų laikas).



Tačiau išleidimo laikas gali skirtis priklausomai nuo jūsų tarptautinės vietos. Bet kokiu atveju, jei laidos išleidimo tvarkaraštis nepasikeis, kitą seriją galite žiūrėti šiuose regionuose:

  • Ramiojo vandenyno laikas: 6:30 PDT
  • Centrinis laikas: 8:30 CST
  • Rytų laikas: 9:30 ET
  • Britų laikas: 14:30 BST

Amphibia 3 sezono siužetas

Ankstesni sezonaiAmfibijadaugiausia dėmesio skirta Anne Boonchuy, tailandietei-amerikietei, išgyvenusiai paslaptingoje salojeAmfibijasu Plantarų pagalba. Tačiau paskutiniame laidos sezone Plantarai atvyks į Los Andželą su Anne. Dabar varlių šeima turi išgyventi Žemėje, taip pat slėpdama savo tapatybę. Tuo tarpu Andrias deda visas pastangas, kad nužudytų Anę Žemėje.